Al van jongs af aan was ik gepassioneerd door alles wat met licht en geluid te maken had. Het begon met radio’s open schroeven om te kijken hoe ze in elkaar zaten. De interesse voor muziek zette zich verder en dan vooral in mijn nieuwe passie: draaien als dj. Nog voor ik 18 jaar was, vond je al een eerste mengtafel en platendraaier terug op mijn kamer.

De eerste fuif volgde al snel. Weken was ik bezig om alles nauwkeurig uit te kiemen: wat moet ik huren van materiaal, hoe stel ik dat allemaal op, hoe komt alles samen op het podium, … . Mijn kladschriftjes op school stonden vol met berekeningen en plannetjes. Verschillende jaren op rij mocht ik de befaamde Vilvoordse ‘scoeten’fuiven “Ladiesnight” in “De Stallingen” van licht en geluid voorzien.
Het was al snel geweten: “Voor al uw verlichting groot en klein, moest ge bij den Dampie zijn.” Onder de naam “Blue Ocean” draaide ik samen met mijn vrienden Steven en Joris plaatjes en de Cé was onze lichtman! Een geweldige periode.

De passie bleef aanwezig en vertaalde zich zo stilletjes aan in een uitgebreidere collectie aan eigen licht en geluid. Bij gelegenheid kon ik nog altijd mijn expertise aanwenden bij het opstellen van licht en geluid bij verscheidene feestjes bij vrienden of bij bedrijven. Van die passie wil ik graag verder mijn beroep blijven maken via Luxson.

Deze website gebruikt cookies. Door het gebruik van deze site, accepteer je het gebruik van cookies.